Om os – ILDHU Møbler

DSC_6408

ILDHU Møbler drives af Emil Malling.

Udlært møbelsnedker med bronzemedalje ved BKN Produktion fra Svendborg Erhvervsskole.

“Jeg startede ILDHU Møbler i 2020 med henblik på, at have et sted eller en platform, hvor mine egne og allerkæreste projekter kunne udvikles og perfektioneres”.

Kærligheden til møbler, godt håndværk og ønsket om at kunne gøre en forskel ift. bæredygtighed og holdbarhed er drivkraften hos mig.

Med i kulissen er Emils hustru, Camilla, som spiller en stor rolle i tilblivelsen af et nyt møbel. Hun har et unikt øje for design og udtryk, som ofte er altafgørende for møblernes færdige udtryk.

Filosofien der startede det hele

Et møbel skal ikke være udtjent efter få år, for derefter at smides væk. Det skal kunne holde til at blive brugt hver dag i mange år.
ILDHU Møbler vil, ved at skabe kvalitet og tidløst design, væk fra “brug og smid væk”-kulturen. Materialernes kvalitet skal bevirke at et møbel både holder længere men også muliggøre, at det kan istandsættes igen.
ILDHU Møbler laver møbler helt fra bunden, og med fokus på funktionalitet, design og holdbarhed.
Kvaliteten ligger i materialerne, udførelsen og detaljen.

Materialernes betydning

Perfektionismen har sin berettigelse i alle afkroge af ILDHU Møbler. For når man er perfektionist med udførelse og holdbarhed, går det naturligt hånd i hånd med materialerne. Derfor udvælger vi selv alle materialer. Alt træ og trævarer vi benytter i ILDHU Møbler er naturligvis FSC®- eller PEFC™-certificeret, for at sikre så ansvarlig og bæredygtig skovdrift som muligt.

Brug for hjælp til dit møbeldesign?

Hvis du ønsker at have direkte indflydelse på udformningen af dit møbel med dine egne idéer eller specifikke ønsker, står vi klar til at bistå dig i at omsætte dine visioner til virkelighed. Vores ekspertise består bl.a. af en omfattende forståelse af materialernes styrke, holdbarhed, komfort og æstetik, og vi anvender denne viden til at skabe et møbel, der opfylder dine præcise krav.

Ved at samarbejde med os kan du sikre, at hvert aspekt af dit møbel afspejler din personlige smag og behov, og vi vil guide dig igennem hele processen med vores dedikation til kvalitet og detalje.