Møbelrestaurering

Giv dine møbler nyt liv med møbelrestaurering

Pust nyt liv i dine smukke møbler med en møbelrestaurering!

Har du et møbel som betyder noget for dig, og som fortjener en kærlig opfriskning eller reparation, gør vi dette med glæde og god samvittighed. Ligesom det er vigtigt for os at lave møbler der kan istandsættes hvis de trænger, er det også vigtigt at gøre det når de trænger.

Er du i tvivl om dit møbel kan reddes, så send os et billede eller to, så kan vi hurtigt svare på det.

Med en møbelrestaurering reparerer og sætter vi alle former for møbler i træ, i stand. Eksempelvis kan nævnes kendte møbeldesignere som Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Finn Juhl, Ole Wanscher, Poul M. Volther, N.O. Møller, Kay Kristiansen, Jørgen Bækmark, Arne Vodder, Mogens Koch, Illum Wikkelsø, Peter Hvidt & Orla Mølgaard.

En møbelrestaurering indeholder altid en grundig inspektion af dit møbel for at vurdere standen og hvor stor skaden er. Derefter sker en let rengøring, så vi kan komme i gang med restureringen. Restureingen i sig selv afhænger af skadetypen samt møblets tilstand. En restaurering kan indebære udskiftning og sammensætning af dele, som f.eks armlæg eller ben, reparation af flænger samt polstring på ny.

Vi afslutter altid med efterbehandling af overflader og en kvalitetskontrol.

Hør mere om vores møbelrestaurering

Kontakt os for at få et prisoverslag på istandsættelse eller reparation af dit møbel.

Her stod Teak-finéren ikke til at redde.
Med en gennempudsning i finéren, en del større skrammer og en masse mindre brugsspor, var det helt simpelt - der skulle ny finér til. Og det kom der!

Ny finér på rund bordplade

Her stod Teak-finéren ikke til at redde.
Med en gennempudsning i finéren, en del større skrammer og en masse mindre brugsspor, var det helt simpelt – der skulle ny finér til. Og det kom der!

Møbelsnedker i Svendborg området

Skrivebord fra Illums Bolighus

Skrivebord fra Illums Bolighus – slet ikke til at kende igen.
Den gamle lakfernis var så medtaget af alder og sollys, at man knapt kunne se Mahognien igennem. Der blev lavet nye ben og overfladen frigjort for gammel lak. Ny olie og voilá !

sabeben

Wegner Sabelbensbord

Ny finér på dette fine klapbord
Hans J. Wegner har slået stregerne til dette fantastiske bord med klapper. Det smukke og smarte klapstel i messing og stål er intet mindre end en designmæssig genialitet. Det er altid en fornøjelse at give disse gamle ikoner mere levtid. Det fortjener de virkelig!

reparation af gammel stol

Reparation af Y-stol

Hans J. Wegners klasiker CH24, bedre kendt som Y-stolen, kan også gå i stykker eller blot trænge til en kærlig opfriskning og et nyt flettet sæde. Vi kan alle de nævnte her hos ILDHU Møbler.

Skal du have en trappe der ikke fås i standardmål fra de store producenter, eller måske blot nogle ødelagte eller slidte dele, så laver ILDHU Møbler også denne type snedkeropgave.

Trapper og Trappedele

Skal du have en trappe der ikke fås i standardmål fra de store producenter, eller måske blot nogle ødelagte eller slidte dele, så laver ILDHU Møbler også denne type snedkeropgave.

(+45) 22 80 04 44
kontakt@ildhumoebler.dk