Skal vi designe dit møbel?

Vi tegner og designer for dig – efter dine ønsker og anvisninger. Vi kalder det Designhjælp.

Designhjælp afregnes på timebasis. Vores timepris er 625,- kr. inkl. moms

Brug for hjælp til dit møbeldesign?

Hvis du ønsker at have direkte indflydelse på udformningen af dit møbel med dine egne idéer eller specifikke ønsker, står vi klar til at bistå dig i at omsætte dine visioner til virkelighed. Det er uanset om du måtte have en færdig arbejdstegning, der er lige til at gå til eller du måske kun har en vag idé til hvad du kunne tænke dig.

Vores ekspertise består bl.a. af en omfattende forståelse af materialernes styrke, holdbarhed, komfort og æstetik, og vi anvender denne viden til at skabe et møbel, der opfylder dine præcise krav.

Ved at samarbejde med os kan du sikre, at hvert aspekt af dit møbel afspejler din personlige smag og behov, og vi vil guide dig igennem hele processen med vores dedikation til kvalitet og detalje.

Uforpligtende tilbud

Hvis du allerede har en målsat skitse eller måske endda en færdig arbejdstegning, regner vi gerne et uforpligtende tilbud på hvad det skal koste. Det er nødvendigt for os at have en klar definition af hvad du ønsker, før vi kan regne en pris til dig. Har du ikke en skitse og kan du ikke lave en, tilbyder vi hjælp til dette. Se herunder.

Designhjælp

Hvis du har brug for hjælp til at konkretisere din idé og få den ned på papir, tilbyder vi at designe og udvikle i samarbejde med dig. FORDI uden en klar definition af designet, er det svært at give en pris på hvad det skal koste at lave.
BEMÆRK Designhjælp afregnes på timesbasis

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.