Om ILDHU Møbler

ILDHU Møbler drives af mig, Emil Malling.

Udlært møbelsnedker med bronzemedalje ved BKN Produktion fra Svendborg Erhvervsskole.

Jeg startede ILDHU Møbler i 2020 med henblik på, at have et sted eller en platform, hvor mine egne og allerkæreste projekter kunne udvikles og perfektioneres.

Kærligheden til møbler, godt håndværk og ønsket om at kunne gøre en forskel ift. bæredygtighed og holdbarhed er drivkraften hos mig.

Med i kulissen er min hustru, Camilla, som spiller en stor rolle i tilblivelsen af et nyt møbel. Hun har et unikt øje for design og udtryk, som ofte er altafgørende for møblernes færdige udtryk.

 

Filosofien der startede det hele

Et møbel skal ikke være udtjent efter få år, for derefter at smides væk. Det skal kunne holde til at blive brugt hver dag, i mange år.
ILDHU Møbler vil, ved at skabe kvalitet og tidløst design, væk fra “brug og smid væk”-kulturen. Materialernes kvalitet skal bevirke at et møbel både holder længere men også muliggøre, at det kan istandsættes igen.

ILDHU Møbler laver møbler helt fra bunden, og med fokus på funktionalitet, design og holdbarhed.

Kvaliteten ligger i materialerne, udførelsen og detaljen.

Materialernes betydning

Perfektionismen har sin berettigelse i alle afkroge af ILDHU Møbler. For når man er perfektionist med udførelse og holdbarhed, går det naturligt hånd i hånd med materialerne. Derfor udvælger vi selv alle materialer. Alt træ og trævarer vi benytter i ILDHU Møbler er naturligvis FSC®- eller PEFC™-certificeret, for at sikre så ansvarlig og bæredygtig skovdrift som muligt.

 

Kontakt os i dag for at drøfte dine ønsker eller behov.

(+45) 22 80 04 44
kontakt@ildhumoebler.dk