Erhverv

Skræddersyede løsninger til erhvervskunder

ILDHU Møbler tilbyder skræddersyede løsninger til erhvervskunder, der ønsker unikke møbler og emner i træ præcis efter behov og ønske.

Har du brug for noget helt unikt, småt eller stort – så laver vi din nye receptionsdisk med logo integreret i fronten, dit nye reolsystem så dine produkter bliver fremhævet og kommer til sin ret, dit konferencebord efter nøjagtig dine mål og specielle ønsker så bestyrelsesmøderne aldrig bliver det samme igen.

Din idé – Vores løsning.

Specialproduktioner til produktionsvirksomheder

Vi kan også tilbyde specialfremstillinger til produktionsvirksomheder, der har brug for emner i træ til større sammensætninger eller andre specielle dele. Vi kan skabe præcis de dele, du har brug for, og sikre, at de passer perfekt til din produktion. Vores fokus på kvalitet og godt håndværk sikrer, at vores produkter bliver holdbare og smukke, og vi vil altid arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får det resultat, du ønsker.

Vi levere bl.a. lister på mål og bestemte profiler, finerede emner eller specialformede dele der kræver stor ekspertise at fremstille.

Samarbejde om æstetikken

ILDHU Møbler har et samarbejde med en arkitekt, der kan støtte os i at rådgive i den indretningsmæssige del af større opgaver. Dette samarbejde betyder, at vi kan give dig den bedste service og sikre, at du får det, du har brug for. Vores fokus på kvalitet og godt håndværk betyder, at du altid vil få smukke og holdbare møbler og specialopgaver, hvor vores samarbejde med arkitekten sikrer, at de passer perfekt til rum og lys.

Designhjælp

Hvis du har brug for hjælp til at konkretisere din idé og få den ned på papir, tilbyder vi at designe og udvikle i samarbejde med dig. Designhjælp afregnes på timesbasis. Uden en ret klar definition af designet, er det svært at give en pris på hvad det skal koste at lave.

Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger

Hvis du har brug for skræddersyede løsninger til din virksomhed, er ILDHU Møbler her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon
(+45) 22 80 04 44 eller via email på kontakt@ildhumoebler.dk for at få en uforpligtende snak om en skræddersyet løsninger til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.

(+45) 22 80 04 44
kontakt@ildhumoebler.dk